KOULUTUSKENTÄT

Haluamme ystävällisesti muistuttaa että koulutuskentät eivät ole koirapuistoja, vaan harrastekenttiä.  Ethän siis anna koirasi tehdä jätöksiä kentälle, näin turhat hajut eivät kiusaa oppivia! 

Teuvan kenttä sijaitsee Rinnemajalla, 

Rinnemaja sijaitsee Vaasantiellä eli Jurva - Teuva välillä. Matkaa Jurvasta n. 20km ja Teuvalta 67-tien risteyksestä n. 8km. 
Osoite Rinnemajalle on vaasantie 745, Teuva. 

Teuvan Rinnemajan maastoon siirretään harrastusvälineistö heti kun lumet sulaa.Huomioithan, että alueella käy paljon ulkoilijoita eli keräät koirien jätökset sekä nurmi- että pururadan alueelta sekä tietenkin aidatulta alueelta, mikäli sinne vahinko tapahtuu. 

Aidattu alue lukitaan ja siihen saavat koodin SUKKin jäsenet. Aidattu alue toimii koulutuskenttänä, ei koirapuistona. Koirien tulisi olla alueella kytkettyinä. Mikäli kuitenkin pidät vapaana, teet sen omalla vastuullasi. Kaikkien turvallisuuden kannalta toivomme kytkettynä kulkemista. 

Yleisissä harjoituksissa / tapahtumissa kaikki koirat ovat kytkettyinä.


Jurvan kenttä

Jurvassa entisen Koskimäen koulun kentällä sijaitsee Suupohjan Koirakerhon harrastekenttä, osoite on Koskenkorvantie 50, 66300 Jurva.

Kenttä on aidattu.

Kenttä on tarkoitettu Suupohjan Koirakerho Ry:n jäsenten harrastekäyttöön maksutta. Maksamalla jäsenmaksusi ja pyytämällä sähköpostilla avaintiedot pääset omatoimisesti treenaamaan kentälle, aina silloin kun ei ole kursseja samaan aikaan menossa.
Ei jäseniltä perimme kenttämaksun 50€/kausi.

Jurvan koiraharrastekenttä on toteutettu Suupohjan kehittämisyhdistyksen hallinnoiman VAPARI-koordinaatiohankkeen alahankkeena, eli kenttärakenteille ja estehankinnoille on saatu Leader-hanketukea.

Kentän säännöt löydät täältä:

https://cms.suupohjankoirakerho.webnode.fi/koskimaen-kentan-saannot/


Suupohjan koirakerho
E-mail: suupohjankoirakerho@gmail.com
Luotu Webnodella
Luo kotisivut ilmaiseksi! Tämä verkkosivu on luotu Webnodella. Luo oma verkkosivusi ilmaiseksi tänään! Aloita