TOKO

Toko sekä arkitottelevaisuus kulkevat yhdistyksessämme käsikädessä. Lisätietoa kursseista löydät kalenteristamme.

Toko ovat siirtynyt Suomen Palveluskoiraliiton (SPKL) alaisuuteen. Koirakerho ei ole kyseisen liiton jäsen, joten tällä hetkellä et voi kilpailla tässä lajissa seuraa edustaen. Pyydämme ottamaan yhteyttä hallituksen jäseniin, mikäli haluat edustaa SUKKia kilpaillessasi.

Toko tarkoittaa koirien tottelevaisuuskoetta ja tottelevaisuuskokeen standardien mukaista tottelevaisuuskoulutusta. Toko on säännelty koiraurheilulaji, eikä se tarkoita samaa kuin arkitottelevaisuuden opettaminen koiralle. Tokokokeessa arvioidaan koiralle opetettujen asioiden hallintaa sekä koiran ja ohjaajan yhteistyötä. Ihanteena on koira, joka suorittaa liikkeet innokkaasti mutta rauhallisesti, täsmällisesti ja ennakoimatta.

Tottelevaisuuskoulutusta voi suositella kaikille koirille rodusta riippumatta. Koulutuksessa on tarkoitus parantaa ja vahvistaa ohjaajan ja koiran välistä yhteistyötä, opettaa koiralle hallittua käyttäytymistä ja ohjaajalle oikeanlaista koirankäsittelytaitoa. Tottelevainen ja iloinen koira on omistajansa hallinnassa yllättävissäkin tilanteissa.

Suupohjan koirakerho
E-mail: suupohjankoirakerho@gmail.com
Luotu Webnodella
Luo kotisivut ilmaiseksi! Tämä verkkosivu on luotu Webnodella. Luo oma verkkosivusi ilmaiseksi tänään! Aloita