RINNEMAJAN KENTÄN SÄÄNNÖT

SUKK:N RINNEMAJAN KENTÄN SÄÄNNÖT JA OHJEET:

Kentän ja välineiden vapaa käyttö sisältyy SUKK:n jäsenmaksuun sekä kentällä pidettävien kurssien kurssimaksuun, muusta käytöstä sovitaan erikseen. Jotta pystymme harrastamaan koiriemme kanssa kentällä monipuolisesti ja sopuisasti, tulee kaikkien kentän käyttäjien noudattaa seuraavia sääntöjä:

Yleistä

Kerää aina koirasi jätökset pois. Tämä koskee koko Rinnemajan aluetta, sinne johtavaa tietä sekä pururataa. (Ojaan ja metsän puolelle tehdyt jätöksen saavat olla.) Kakkapussit viedään alueella oleviin roskasäiliöihin. Mikäli olet unohtanut kakkapussit, voit pikkulapiolla heittää jätökset metsään.

Tupakantumpeille on omat metalliset astiat. Tumppeja ei jätetä maahan Rinnemajan alueella, tiellä eikä pururadalla.

Ethän laske koiraasi muiden aikana irralleen ellei se ole varmasti hallinnassasi. Koiran pitäminen vapaana alueella on täysin omalla vastuullasi. Irti pitäminen ei ole suositeltavaa. Koulutusten ollessa käynnissä, on koirat aina oltava kytkettyinä.

Ole ystävällinen, ja huomioi muut paikalla olijat.

Juoksuisten narttujen kohdalla toimitaan tapauskohtaisesti. Keskustelethan kursseilla kouluttajan sekä muiden kurssilaisten kanssa asiasta. Sekä juoksuinen narttu itse että kanssatreenaavat koirat eivät välttämättä pysty keskittymään harjoituksiin viettien viedessä. Kuitenkaan treenikentälle ei juoksunartut mene ilman housuja.

Kentän ja esteiden käyttö

Kenttäalue on tarkoitettu eri lajien treenaamiseen, se EI ole koirapuisto!

Älä päästä koiraasi tekemään tarpeitaan tai merkkailemaan varsinkaan hiekkakentälle! Ulkoiluta koirasi ennen kentälle tuloa, pururata on tähän erittäin hyvin soveltuva.

Sopu sijaa antaa. Ainoastaan kurssien aikana kenttä on varattu vain kurssilaisten

käyttöön. Kurssit näet nettisivuiltamme tai facebook-ryhmästä.

Osa esteistä ja tarvikkeista saa Rinnemajan kentällä jäädä ulos. Näitä ovat: keinu, puomi, a-este, rengas ja maitokärryt. Lisäksi putkien painot voivat olla ulkona, kunhan kangaspussit viedään sisälle varastoon. Kohteliasta on siirtää kentälle jäävät esteet reunoille ellei toisin ole sovittu.

Kirjaa käyntisi estevarastossa olevaan päiväkirjaan (ei koske kursseja).

Koodin ja ohjeet kentälle sekä varastoon pääsyyn saat, kun olet maksanut jäsenmaksusi. Ethän luovuta koodia ulkopuolisille. Jokainen jäsen saa esteet käyttöönsä jäsenmaksulla ja ilmoittamalla tietonsa SUKKille. Jäsenmaksu 15€ on todella pieni summa koko kauden käytöstä. Olethan huolellinen avaimen ja lukitusten kanssa.

Mikäli joskus on tilanne, että ei jäsen tulee kanssasi treenaamaan, on kentän kertakäyttömaksu 5€, joka suoritetaan SUKKin tilille. Tässä tapauksessakaan koodia ei luovuteta mukana olevalle ei-jäsenelle. Kysy lisää alla olevista yhteystiedoista.

Ennen treenien aloittamista, tarkista isojen kiipeilyesteiden kunto, ettei niille ole

tehty esim. ilkivaltaa. Näin ehkäiset tapaturmat. Kaikista rikkoutumisista, puutteista ym. on ilmoittettava SUKKille. (yhteystiedot alla)

Agilityesteillä kiipeily ja leikkiminen on kiellettyä!

Jokainen treenaa omalla vastuullaan.

Alueella on kameravalvonta. Tarkoitus ei ole seurata kentän käyttäjien harjoituksia vaan mahdollisia ei toivottuja kävijöitä.

SUUPOHJAN KOIRAKERHO RY

suupohjankoirakerho@gmail.com

suupohjankoirakerho.webnode.fi

RIISTAKAMERAN TIETOSUOJA SELOSTE, TEUVA

Suupohjan koirakerho
E-mail: suupohjankoirakerho@gmail.com
Luotu Webnodella
Luo kotisivut ilmaiseksi! Tämä verkkosivu on luotu Webnodella. Luo oma verkkosivusi ilmaiseksi tänään! Aloita